Jose Velkamp Catwalk Show

[superb cats=1]

De fashionshow is achter de rug. 500 gasten (geweldig dat jullie er waren) in de zaal, een geweldige sfeer en ambiance.Hind, Marga Bult, Kristel Veltkamp, GV Omhoog, Marlene Simons,  het team van Esther Dijkman en Graziella hartelijk dank voor jullie geweldige bijdrage.

Preston Palace, de service en techniek was perfect wat mij betreft. Een volgende keer weer.

Op de catwalk, alle modellen, Danielle, Joyce, Cherity,  Harriet, Irma, Ruby, Joy, Suzanne, Connie, Lienke en Lisa . Alex Hospers, X-originals en Magicbodyfashion . Jullie hebben ervoor gezorgd dat het een spetterende catwalk is geworden!

De standhouders : Welkomhuis, Qlinafoodweb,Twentewijn, Sales4females, DieuwkeRaats, Interio, Zacc, 100%jezelf, compleetI&V, Magicbodyfashion, Anzz,Boerderij Spa, Luxuality, en Finezze, bedankt voor de mooie stands, dat maakte de zaal helemaal af!

More from Manuel Perrotta

Milano Fashion Week September 19th. 5 Vie at Neoclassica

Amsterdam Fashion Tv would like to thank all the people that have been busy...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.