Oh So Vine

vine

Er is weer een nieuwe hype! Naast Twitter, Facebook en Instagram moeten we nu ook massaal geloven aan de Vine. Deze app is nog geen half jaar geleden op de markt gebracht door Twitter en heeft nu al meer dan 13 miljoen downloads. Het is een programma, dat op een eenvoudige manier bewegende beelden vastlegt. Deze beelden kunnen we dan uiteraard weer delen met  “onze vrienden” op andere social media. De maximale duur van zo’n filmpje is 6 seconden. Bewegende beelden vertellen nog meer over de sfeer van een moment. Hoe ver gaan we met delen van ons privéleven? Is de toekomst een ‘social media bestaan’, waarin we letterlijk live kunnen meekijken hoe leuk het wel niet is bij de ander. Want wie laat er nu een filmpje/foto zien van iets wat niet leuk is. Verliezen we niet een klein beetje realiteitszin met nog meer van dit soort sociale hypes?

More from Gerline Hornsveld

Coiffure Award 2013

Agnes Westerman wint de coiffure award 2013! Gisteravond was het weer zover...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.