Shoot Nederlandse Make-up Awards 2013

1makeup

Thema: Future Galaxy

Vorige week heb ik met een topteam een shoot gedaan voor de Nederlandse Make-up Awards. Ik deed de styling voor deze shoot met het thema Future Galaxy. Visagisten uit heel het land kunnen hun inzending doen, zo ook make-up artiest Joyce Clerkx van Colourfool Agency.

Degene die het thema het beste kan vertalen van het heden naar de toekomst met een knipoog naar het heelal, krijgt op 22 september de Award in zijn of haar bezit.

De winnaar mag deze make-up nog eens live showen op het podium en gaat vervolgens naar Düsseldorf om Nederland te vertegenwoordigen voor de International Make-up Awards, Beauty International.

Een aantal vragen aan visagiste Joyce Clerkx:

www.joyceclerkx.com

Wat is jouw stijl?

Mijn stijl is ‘out of the box’, Future Galaxy sluit volledig aan bij mijn visie om buiten mijn bestaande kaders te werken en helemaal los te kunnen gaan in mijn creativiteit.

Wie of wat is je inspiratie?

De catwalk looks van Vivienne Westwood, John Galliano en Alexander McQueen zijn  mijn inspiratiebronnen. Deze looks zijn vrij uitsproken en kan ik niet elke dag toepassen in mijn vak. Bij dit thema kan ik mijn eigen invulling geven van mijn interpretatie van Future Galaxy.

 Waarom doe je mee aan deze wedstrijd?

Om te winnen natuurlijk! En om meer naamsbekendheid te creëren. Ook wil ik laten zien dat MUAH (Make-Up Artist and Hairstylist) echt een veelzijdig vak is. Graag zou ik ook meer in het buitenland willen werken. Het liefst in LA, de stad waar ik al een tijdje heb gewoond en waar ik me thuis voel. Afgelopen jaar heb ik daar ook een shoot gedaan voor Rodriques Otazu! Het lijkt me heerlijk om mijn werk met reizen te combineren en dan het liefst pendelen tussen LA en NederlandJ

Wat is je toekomstvisie?

Mijn droom is om uiteindelijk in hetzelfde rijtje met Alex Box en Pat McGrath genoemd te mogen worden.

Wil je ook meedoen aan de Nederlandse Make-up Awards?

Kijk dan voor meer informatie en voorwaarden op de site: www.denederlandsemakeupawards.nl

Hieronder een kleine sneak preview van onze shoot:

More from Gerline Hornsveld

To do or to do?

Je kent het wel, je loopt in de stad je hebt eigenlijk...
Read More

Leave a Reply