Alpha Beauties

Monna_Lisa-leonardo-RIFATTA-CREA
Vroeger waren curves een schoonheidsideaal, hoe ronder de vrouw hoe aantrekkelijker. Tegenwoordig zijn de modellen mager en vel over been. Kunstenaar Nazareno Crea laat in zijn Alpha Beauties zien hoe in de loop der tijd de schoonheidsidealen zijn verplaats van sexy ronde vormen naar magere rechte lijnen. 45 Schilderen heeft hij bewerkt naar de maatstaven van nu. Ook laat hij hiermee zien wat de kracht van photoshop is. Ik vind het werkelijk geweldig, zelf ben ik ook enorme voorstander van size diversity op de catwalk en sta ik ook helemaal achter de visie van Edith Dohmen: “Style has no Size”.
Op zijn site staan de rest van de foto’s www.alphabeauties.com


tiziano_all_bassa
 alpha-beauties-venus maddalena_all_bassa 42676_arte-photoshop-2-MU-0003301094

More from Gerline Hornsveld

Ombré lips

De ombré trend zagen we al bij haar en nagels, maar nu...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.