To do or to do?

Schermafbeelding 2013-06-20 om 21.43.50

Je kent het wel, je loopt in de stad je hebt eigenlijk helemaal niks nodig (wij vrouwen hebben natuurlijk altijd wat nodig dat vooropgesteld) en je hebt geen geld. Maar dan juist kom je alleen maar leuke kleding en schoenen tegen.
Dit had ik dus vandaag tijdens mijn voorbereidingen voor de shoot voor aanstaande zaterdag. Ik dook nog even de River Island in om de laatste accessoires te halen, dit had ik niet moeten doen! Daar kwam ik deze schoenen tegen en voordat ik het wist stond ik buiten met twee paar schoenen. Helaas moet ik 1 paar terugbrengen, omdat ik niet kan blijven zeggen tegen mijn vriend, “deze heb ik al heeeeeeel lang”.
So help me out, welke moet ik terugbrengen links of rechts?

 

 

More from Gerline Hornsveld

Size Diversity

Een aantal shows lieten al modellen zien van verschillende maten, zoals bijvoorbeeld de...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.