Michel Jackson

Michael-Jackson3

Het is al weer vier jaar geleden dat Michel Jackson overleed op 50-jarige leeftijd. Hij stierf aan de gevolgen van een hartinfarct. Dit door een dodelijke overdosis propofol. Ik kan me nog goed herinneren dat ik de cd, Thriller van mijn vader kreeg, wat heb ik die grijs gedraaid. En nog steeds zet ik de radio op maximaal als ik een nummer van Michel Jackson hoor. Een aantal weken geleden heb ik een prachtige documentaire gezien over zijn choreograaf en vriend,  Vincent Paterson. Deze documentaire laat zien hoe dichtbij deze creatieve man naast Michel Jackson stond en eigenlijk een groot deel van zijn carriere heeft bepaald. Hij begon als danser, werd later choreograaf en uiteindelijk werd hij creative director van bijna al zijn video producties en shows.
Ik heb ontroerd gekeken naar deze documentaire en raad het dan ook iedereen aan om deze te kijken.

SmoothCriminalVincentPatterson
Vincent Paterson en Michel Jackson

Tags from the story
,
More from Gerline Hornsveld

Isabel Marant and H&M

Ik kan niet wachten! Een van mijn favoriete designers gaat samenwerken met...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.