Primark

Primark_fall_winter_2013_2014_lookbook

Afgelopen dinsdag werd in Dublin de nieuwste collectie van de Primark geshowd, en wat voor één. De wintercollectie van 2013/2014 is ijzersterk en heeft een hoog ‘ik wil alles hebben’ gehalte. Een mix van vrouwelijke stijlen gecombineerd met grunge, rock en punk maakt het draagbaar voor elke gelegenheid. Mooie gebreide truien, uitgewerkte pantalons, schattige jurkjes, stoere accessoires en schoenen. Hieronder het lookbook van Primark herfst/winter 2013-2014.

Mijn favorieten:

  • zeegroene pantalon
  • roze winterjas
  • grijze trui en pantalon (hele setje, wauw)
  • geblokte blazer

 

Tags from the story
, , ,
More from Gerline Hornsveld

Lik mijn wonden

“We are just the way we are and beautiful as we are”...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.