Rachel Zoe lanceert in samenwerking met Crowdstar een mode-app

rachel-zoe_clothing

Rachel Zoe, die we allemaal kennen als de stylist van de sterren en ook van haar eigen reality soap, The ‘Rachel Zoe Project’, lanceert een mode-app in samenwerking met Crowdstar. Met de mobiele app genaamd ‘Covet Fashion’ kunnen gebruikers virtuele modellen aankleden met hun favoriete items. Er werken meer dan zestig designers en labels aan mee en natuurlijk ook de eigen kledinglijn van Rachel Zoe. De gekozen kleding kan direct worden aangeschaft in de online shop. Daarnaast kunnen de spelers tijdens de stylingswedstrijden online punten verdienen die uiteindelijk echte prijzen opleveren. We moeten nog even wachten tot begin juli, voor alle apple gebruikers. Helaas is de app nog niet verkrijgbaar voor Android gebruikers.

Tags from the story
, ,
More from Gerline Hornsveld

Alpha Beauties

Vroeger waren curves een schoonheidsideaal, hoe ronder de vrouw hoe aantrekkelijker. Tegenwoordig...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.