IJsco kleuren op je wimpers

03cbbd5f2458f4acdf281731cafeddfb
CHANEL INIMITABLE WATERPROOF

Hoe warmer het wordt hoe minder zwaar we onze make-up hoeven te dragen. Waarom niet gewoon eens keer een gekleurde mascara? Een beetje blush op onze wangen en de ultieme zomerlook is klaar:) Welke kies jij? Zo is groen en paars bijvoorbeeld mooi bij groene ogen. Koraal is weer mooi bij donker bruine ogen en blauw bij blauwe ogen. En wil je helemaal lekker knallen, kies dan voor de zomerse zoete kleurtjes van Chanel in het geel, licht blauw, mintgroen en lavendel.

WGHW_410x410
Paars – mooi bij groene ogen
Estee Lauder Sumptuous Colour

 

mascara-corallo-vamp-by-pupa
koraal – mooi bij bruine ogen
Mascara VAMP van Pupa

 

ThumbHandler.ashx
blauw – mooi bij blauwe ogen
Dior Show Unlimited

 

Chanel heeft ook een prachtige bordeauxrode mascara, deze lijkt me leuk voor het najaar. Een paar heerlijke wollen truien, een kleine shimmer op je ogen, een blush en mooie rode lippen en je look is af. Maar nu eerst maar eens de zomer!LeVolume_mascara_category

Tags from the story
, , , ,
More from Gerline Hornsveld

Ombré lips

De ombré trend zagen we al bij haar en nagels, maar nu...
Read More

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.