Iedereen kan het!

Als we denken aan Glamour denken we onmiddellijk aan mooie vrouwen in lange, vloeiende jurgen met prachtige juwelen. Maar de betekenis van het woord gaat verder dan alleen de buitenkant.

Glamour, oorspronkelijk een word uit het Schots, staat voor alles wat echt mooi, verleidelijk en fascinerend is. Hoewel het populair werd door de Hollywood-sterren uit de jaren ’30 en ’50 is het nu een deel geworden van de modewereld.

Jaren geleden stal Marilyn Monroe de show met haar excentriciteit en haar sensualiteit.

b1

Bijna tegelijkertijd schitterde de wonderschone Jacqueline Kennedy Onassis in al haar eenvoud en elegantie maar was niettemin zéér glamoureus.

b2

Twee voorbeelden die laten zien dat glamour bepaald word door ons gedrag; of je nu een schitterende, bloedrode jurk van Valentino draagt of een basic jeans van Calvin Klein. We hechten er waarde aan, maar individualiteit en persoonlijkheid maken het verschil. Ieder mens kent persoonlijke glamour. Of het nou ligt in je houding, je stijl of simpelweg in de wijze waarop je je leven leidt. Vroeg of laat realizeert de wereld om je heen jouw glans.

Tags from the story
,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.